Мільйонерку рятують від голоду

04.04.2007
Мільйонерку рятують від голоду

Аллегра Версаче.

      Ще одна жертва моди нині перебуває між життям і смертю. Цього разу йдеться не про дівчину з подіуму, а про спадкоємицю однієї з найбільший у світі модних імперій Аллегру Версаче. Про те, що 20-річна племінниця легендарного модельєра серйозно хвора, зізналася її мати Донателла Версаче.

      Останнім часом Аллегра почала рідко з'являтися на людях, а коли й зовсім зникла зі світських заходів, поповзли різноманітні чутки. Щоб розвіяти домисли, мати дівчини офіційно повідомила пресі: «Моя донька дуже хвора. Її підкосила анорексія, і ми всі дуже хвилюємося». Хвилюватися й справді є чому, оскільки лікарі кажуть, що в Аллегри у будь-який момент можуть відмовити нирки або серце. За словами Донателли, її донька страждала на анорексію впродовж кількох років. Але нещодавно її здоров'я різко погіршилося.

      Наразі Версаче-молодша перебуває в закритій клініці в Лос-Анджелесі. Дівчина так заморила себе голодом, що важить усього 32 кілограми. Вона не може навіть піднятися з ліжка,  а годують її через спеціальну трубку, пише, газета «Сан». «Її руки схожі на тонесенькі свічки, а шкіра — незрозумілого кольору. Щоб одужати, їй доведеться докласти багато зусиль», — розповів пресі чоловік, який працює в родині Версаче.

      Аллегра, яка в 16 років стала спадкоємицею 600-мільйонних статків, завжди була під пильним прицілом преси і фотооб'єктивів. Останні не дадуть збрехати, як за якихось кілька років симпатична дівчина справді перетворилася на скелет, обтягнутий шкірою.

      Нагадаємо, що за останні півроку від виснаження померли вже кілька моделей.