Нема в ногах правди?

04.04.2007
Нема в ногах правди?

Єва Лонгорiя. А що, дійсно симпатичні ніжки!

      Здається, усе, що відбувається довкола «відчайдушної домогосподарки» Єви Лонгорії, робиться наперекір долі. Джентльмени люблять білявок, а Єва — єдина в родині донька, народилася смаглявенькою і темноволосою (три її старші сестри — блондинки з блакитними очима). Голлівуд любить високих, а зріст у  Єви — всього 157 см. Чоловіки люблять довгоногих, а в Єви довгі хіба що підбори на туфлях. І що ви думаєте? Саме невеличка, але тендітна Лонгорія виборола у сотень моделей, актрис, співачок і спортсменок титул  «Кращі ноги Голлівуду». Про це свідчать результати опитування, проведені журналом Life & Style. Його читачі й віддали «ногату» першість зірці серіалу «Відчайдушні домогосподарки».

      Суперниці в Єви були дійсно достойні: довгонога світська левиця Періс Хілтон посіла третє місце, актриса Камерон Діаз — четверте, співачка Бейонс — п'яте. Причому всі вони зовсім недавно були в аналогічному списку найкращих ніжок, складених іншим виданням — журналом The Nuts.

      Що цікаво, дівчат обігнала не лише Єва, а й один чоловік, який невідомо як затесався в жіночу компанію. Отже, другу сходинку в рейтингу посіли волохаті кінцівки Метью Макконахі, відомого за фільмами «Сахара» та «Як позбутися хлопця за 10 днів». Мужня зовнішність актора вже не вперше дає йому дивіденди в різних рейтингах. Так, свого часу накачаний торс Макконахі очолив список найкращих і найвідоміших... животів.