Поділили дітей

03.04.2007
Поділили дітей

Ще минулого року Брітні і Кевін ходили на світські тусовки разом.

      Нагадаємо, що в них є двоє маленьких синів: народжений у вересні 2005-го Шон Престон і Джейден Джемс, який з'явився на світ у вересні 2006-го. Власне, саме діти стали основною причиною, через яку процес розлучення тривав так довго. Суд ніяк не міг вирішити, кому з батьків віддати опікунство над малюками, адже Бріт, як відомо, останнім часом добряче заливала за комір і вела такий спосіб життя, який мало в'яжеться з образом доброї матері. Водночас і Кевін — не ідеал. Мало того, що він зраджував дружину, так ще й до дітей ставився досить «наплювательськи».

      На щастя, колишня поп-принцеса взялася за розум і лягла в реабілітаційну клініку, де позбавляється своїх поганих звичок. Тепер Спірз потроху одужує, вже зустрічається з подругами й навіть ходить на уроки хіп-хопу до танцювальної студії, а незабаром, імовірно, почне репетиції нової пісні, яку планує записати в дуеті зі своїм першим коханням — Джастіном Тімберлейком.

      Побачивши, що Бріт знову стає сама собою, Федерлайн пішов на мирову. Тож тепер служителям Феміди не доведеться визначати, хто з подружжя краще турбуватиметься про дітей: Спірз із Кевіном домовилися про це самі.

      Iз подробиць відомо лише, що узгодження відбувалося за зачиненими дверима протягом п'яти годин — весь цей час Брітні, Кевін та їхні юристи провели за одним столом. Щоправда, адвокати зізналися, що на 15 хвилин залишали подружжя наодинці...