Більше ніколи не буде любові...

03.04.2007
Більше ніколи не буде любові...

      «Не родись красивою, а родись щасливою» — це, здається, про Петру Нємцову. Звісно, за великим рахунком, вродлива чеська супермодель народилася «в сорочці», бо врятувалася під час цунамі в Таїланді, на відміну від багатьох менш везучих колег по відпочинку. Незважаючи на запевнення медиків, що після перелому костей таза Петра навряд чи ще колись вийде на подіум, вона таки вийшла (втім зараз працює більше як фотомодель). А от із чим їй справді не щастить, то це з коханням.

      Нємцовій довго не вдавалося знайти собі пару, з якою все було б «серйозно» і «на все життя». Петра, було, вже подумала, що знайшла свою долю — 33-річного фотографа Саймона Атлі, з яким вони розуміли одне одного фактично без слів. Насолоджуючись спільним відпочинком у Таїланді, закохані вже обдумували дату весілля... Усі плани зламали хвилі цунамі, які забрали Саймона назавжди.

      Петра довго сумувала, аж доки, вилікувавшись, зійшлася з британським співаком Джеймсом Блантом. Молоді люди зустрічалися майже рік, але Блант — не Саймон. Різні професії, різні графіки роботи, і характерами не зійшлися... Словом, Нємцова знову самотня: днями Джеймс підтвердив, що запропонував їй розійтися. І одразу ж, як стверджує газета «Сан», почав насолоджуватися свободою: співака постійно бачать у компанії різних дівчат, включно з Келлі Озборн і Ліндсей Лохан. Про Петру він воліє не згадувати. А 27-річна красуня якось зізналася подрузі, що насправді ще й досі сумує за Саймоном...