Твої ліки — твій дім

27.03.2007
Твої ліки — твій дім

Ліндсей Лохан прагне більше сидіти вдома.

      20-річна голлівудська зірка Ліндсей Лохан щиро прагне позбутися початкової стадії алкогольної й наркотичної залежностей. Крім того, що це шкодить здоров'ю, молода акторка ще й опиняється посеред усіляких скандалів — то разом із Періс Хілтон і Брітні Спірз після пиятики почнуть гуляти без трусів на виду в фоторепортерів, то якийсь папараці потрапить під машину на виході з нічного клубу... Наприкінці курсу лікування Ліндсей отримала пораду від психологів: варто менше гуляти по генделиках і більше сидіти вдома. А щоб хотілося залишатися в рідній лос-анджелеській домівці і не думати про всіляку п'янку гидоту, слід... завести яку-небудь домашню тварину. Отак усе просто!

      Акторка послухала — і придбала аж двох песиків. Як повідомляє газета «Сан», це тер'єри. Хлопчика Ліндсей назвала Бруклін, а дівчинку — Дакота. «Вони допоможуть мені лишатися вдома», — каже задоволена собакарка.

      Життя на два будинки — це, власне, теж стимул до гульок. Тому не дивно, що днями зірка продала трикімнатні апартаменти у «злачному» Голлівуді. Цю квартиру Лохан купила, аби жити в ній під час зйомок у фільмі «Правило Джорджії» — як кажуть, без відриву від виробництва. І хоча там вона фактично жодного разу не ночувала, один із прихильників творчості Лохан купив помешкання аж на 500 тисяч доларів дорожче, ніж за квартиру віддала зірка фільмів «Шалена п'ятниця», «Погані дівчиська» і «Поцілунок на удачу».