Танці з мужньою зіркою

23.03.2007
Танці з мужньою зіркою

Так колишня дружина Пола Маккартнi виступає в американських «Танцях iз зiрками-4». (Фото РЕЙТЕР.)

      Шалений успіх першого шоу «Танці з зірками» на українському телебаченні змусив скептиків говорити про те, що «Танцям-2» досягти таких рекордних рейтингів у будь-якому разі не вдасться. Дуже ймовірно, що так воно й буде, але помиляється той, хто вважає, нiби наступнi «серії» успішного проекту заздалегідь приречені на менший успіх. Принаймні заокеанський досвід свідчить, що буває зовсім навпаки.

      Жодна з трансляцій попередніх шоу «Танці з зірками» (Dancing with the Stars) на телеканалі Ей-Бі-Сі не збирала біля екранів такої великої аудиторії, як старт нинішнього, четвертого (!) сезону. Та що там — двогодинне шоу, яке транслювалося увечері 21 березня, побило рекорди рейтингів каналу за більш ніж 15 років! А все завдяки зірці, яку продюсери запросили на танцпол.

      Коли Хізер Міллз погоджувалася на участь у проекті, вона, безперечно, знала, на що йде. А зневажливі заяви Пола Маккартні, з яким Хізер саме перебуває в процесі скандального розлучення, лише підштовхнули її до цього, відверто кажучи, дуже сміливого кроку. «Це просто непорозуміння якесь, — охарактеризував згоду колишньої дружини брати участь у «Танцях» сер Пол. — Хізер перетворюється на непорозуміння реаліті-шоу у стилі Анни Ніколь Сміт».

      Такі образливі слова не завадили спiваковi прислати «колишній» розкішний букет квітів — схоже, виступ Хізер вразив навіть злого на неї Маккартні.

      Власне, вразив він усіх. Адже, хто забув, нагадаємо: ця мужня жінка танцювала без однієї ноги, яку їй до коліна заміняє протез. Міллз пояснила свою згоду на участь у шоу саме наміром продемонструвати таким, як вона, що й втративши кінцівку, можна вести повноцінне життя.

      Наприкінці виступу пари Хізер Міллз — Джонатан Робертс вражені глядачі підхопилися з місць i влаштували бурхливу овацію. Журі поставило цій парі хоч і не найвищу, але дуже пристойну оцінку. А з огляду на те, як активно кинулися голосувати за 39-річну Хізер та її професiйного партнера телеглядачі, колишня місіс Маккартні, швидше за все, залишиться у проекті ще принаймні на одну передачу. Довше, може, й не протримається, бо критиків її «популістського» кроку також цілком вистачає.

      Загалом участь у Dancing with the Stars-4 беруть участь одинадцять пар. Зокрема, з Хізер Міллз конкурує чемпіонка з боксу Лейла Алі.