Від Брітні — до інтернету

22.03.2007
Від Брітні — до інтернету

Федерлайн ударився в інтернет-бізнес.

      Кевіну Федерлайну — чоловікові Брітні Спірз (нагадаємо, офіційно пара ще вважається подружжям, оскільки тільки перебуває в процесі розлучення) , схоже, не дають спокою лаври засновників Google, Yahoo, «Яндекса» тощо. А може, і їхні прибутки, адже ці інтернет-пошуковики зробили своїх власників мільярдерами. А Кевін чим гірший? Не вікувати ж на дивідендах від слави екс-чоловіка зірки?

      Словом, створив Кевін свій власний інтернет-пошуковик. Із назвою довго не мудрував: Search with Kevin («Шукай із Кевіном»), та й квит. При цьому Федерлайн добре розуміє, що скласти конкуренцію визнаним проектам у цій справі буде нелегко, тому для початку вирішив заохотити користувачів свого пошуковика «шаровими» призами. За планом, кожен, хто в час «ікс» (він щодня змінюється) введе на сайті searchwithkevin.prodege.com якесь слово для пошуку, отримає подарунок. Як зазначає сайт Gizmodo, призами переважно є майки із зображенням Кевіна. Але це так, дрібниці. Бо є ще головні призи: запрошення на 29-річчя Федерлайна. Свій день народження хлопець відзначатиме двічі: 21 березня у Лос-Анджелесі та 24 березня — в Лас-Вегасі.

      Заманливо, звісно. Однак практичного сенсу від пошуковика searchwithkevin. prodege.com (назва, щиро кажучи, для такого сервісу заскладна) поки що небагато. Сайтів «Пошук із Кевіном» знає мало, а, скажімо, українську мову взагалі не розуміє. Як, утім, і російську. Щоправда, деякі сайти все ж видає — переважно... білоруські. При цьому спроби знайти щось, ввівши у рядок пошуку термін білоруською мовою, нічого не дають — результат виходить нульовим. Тож до конкуренції зі всезнаючим «Гуглом» «Кевіну» ще ой як далеко.