Для королеви пляжу

22.03.2007
Для королеви пляжу

На новий сезон Оберсон пропонує строкаті моделі. (Фото РЕЙТЕР.)

      Роздивлятися одяг, який буде модним наступної осені-зими, безперечно, цікаво. Але скажіть чесно, вам хочеться думати про те, у що вбиратися, коли з дерев облетить листя, а з неба піде мокрий сніг, коли на вулиці яскраво світить сонце? Отож-бо. Тому, подякувавши організаторам усіляких тижнів мод за ознайомлення з «репертуаром» модних магазинів на півріччя вперед, є сенс подумати про літо. У якому, звісно, не обійтися без купальника.

      Саме їх — яскраві, сексуальні й бездоганно пошиті «костюми» для плавання та засмагання — і демонстрував позавчора в Тель-Авіві відомий ізраїльський дизайнер Гідеон Оберсон.

      Як запевняє модельєр, на творчість його надихає мистецтво — від музики й танцю до архітектури, живопису та скульптури. Гідеон народився в Італії, навчався в Парижі, а живе і творить уже багато років в Ізраїлі, на батьківщині предків. Його купальники продаються в усьому світі вже понад 40 років і вважаються одним із найкращих прикладів поєднання ціни та якості.

      Стиль у Оберсона справді бездоганний, крій і тканини якісні, до того ж у його колекціях завжди може знайти собі підходящий купальник як панночка з фігурою манекенниці, так і власниця «рубенсівських» форм. Вартість купальників — від 50 до 200 доларів. Причому для того, аби придбати вбрання від Оберсона, не обов'язково їхати до Землі Обітованої: такі купальники, як з'ясувалося, продають і в Україні.