Не стій перед зіркою

20.03.2007
Не стій перед зіркою

А з виду — така скромна Лохан.

       Молода, але вже терта Ліндсей Лохан потрапила в чергову халепу. Цього разу актриса, яку дістали папараці, взяла й придушила одного з них... автомобілем. Щоправда, не насмерть, але переляку вистачило всім: і актрисі, й фотографу, і свідкам інциденту.

         Трапилося все так. 20-річна кінозірка, відома своїми п'яними походеньками й розвагами (нещодавно Ліндсей навіть зверталася по допомогу до фахівців — лягла в реабілітаційну клініку й відвідує збори анонімних алкоголіків), поверталася з чергової гулянки в готелі Gansevoort. І принагідно розвозила друзів на BMW своєї мами. Аби уникнути нав'язливої уваги папараці, які чатували в холі готелю, компанія веселилася аж до трьох годин ночі. Але терплячі репортери й не думали розходитися, тож таки дочекалися виходу зірки. Ліндсей прожогом вскочила в авто, але фотографи оточили його з усіх боків, а Джованні Арнольд, як стверджує актриса, навіть заскочив на дах машини. Тож, за версією Лохан, нікого вона не збивала — просто рушила з місця, і папараці, не втримавшись, упав на землю.

      Однак компанія INF Photo, де працює постраждалий, оприлюднила зовсім іншу історію травмування Джованні (сам він зараз перебуває в лікарні, хоча й не має серйозних ушкоджень). Колеги репортера стверджують, що він собі тихенько стояв, а Ліндсей на нього наїхала. Хто з двох сторін має рацію, розбиратиметься поліція.