Раби — не ми

20.03.2007
Раби — не ми

Наталі Орейро закликає до боротьби.

      Невтомна аргентинська телезірка, співачка, танцюристка й просто красуня Наталі Орейро знайшла собі нове заняття: тепер вона ще й активістка. Улюблениця Латинської Америки, заодно й телеглядачів на теренах колишнього СРСР, включилася в боротьбу проти експлуатації й торгівлі людьми в Аргентині.

      Тепер Наталі виступає з полум'яними промовами на захист новітніх рабів та рабинь і обіцяє невеселе життя експлуататорам. «Люди, які потрапляють у руки злочинних угруповань, зазвичай відчувають свою повну безпорадність, безвихідь. І це ми всі в цьому винні, — заявляє Наталі. — Адже ми відвертаємося від цих нещасних, бо переконані, що з нами такого ніколи не станеться. А це неправильно! Ми просто зобов'язані надавати їм усю допомогу, яка в наших силах».

      Що саме надихнуло Орейро на такий напрям діяльності, невідомо. Можливо, побачила якусь телевізійну передачу, яка її розчулила, або й отримала лист від секс-наложниці. Адже Наталі, яку аргентинці ледве не обожнюють, щодня приходять сотні листів не тільки від шанувальників, а й від різноманітних скривджених та ображених.

      До слова, точної статистики людей, які потрапляють у руки «торгівців живим товаром», в Аргентині немає. Але, наприклад, у кожному регіоні країни можна зустріти чимало підлітків, яких змушують займатися проституцією.