Напилась Ферджі п'яна

17.03.2007
Напилась Ферджі п'яна

Стейсі Фергюсон.

      Лаяти й ображати працівників аеропорту, виявляється, вміють не лише наші депутати і сини прем'єр-міністрів, а й зірки шоу-бізнесу світового масштабу. Причому якщо «наш» Віктор Янукович-молодший нібито був тверезим і взагалі все спростовує,  то лiдерцi популярного гурту Black Eyed Peas, успішній сольній співачці Ферджі спростовувати нічого: п'яною й брутальною її бачило чимало свідків.

      У скандальну історію Стейсі Фергюсон, відома як Ферджі, потрапила днями в аеропорту Лос-Анджелеса, звідки мала вилетіти до Лондона. Коли зірка з'явилася на посадку, працівникам аеропорту впало у вічі, що вона п'яна в дошку. Не помітити цього було складно, адже без підтримки друзів Ферджі не трималася на ногах, і, коли її тягли до стійки реєстрації, постійно падала. Посадковий талон їй видали, оскільки його отримував на всю компанію хтось із друзів співачки. Але коли стан зірки побачили працівники служби безпеки, які перевіряють пасажирів на наявність вибухових речовин, зброї тощо, посадковий негайно анулювали. І порадили знаменитості спершу добре проспатися, а вже тоді вирушати в подорож.

      Від такої «неповаги до зіркового статусу» Ферджі просто оскаженіла. Як вона тільки не обзивала персонал аеропорту! Лаялася таким триповерховим матом, від якого й у вантажників вуха у трубочку скрутилися б. Щоправда, половину з цих словесних конструкцій ніхто не розібрав, оскільки у Стейсі «конкретно» заплітався язик.

      Зрештою, як повідомляє британська газета «Дейлі міррор», працівники аеропорту пригрозили викликати поліцію. Тільки після цього зірка притихла, збагнувши, що в літак її не пустять все одно. І навіть досить терпляче чекала, поки її багаж знімуть із літака. Друзі Ферджі полетіли, а їй і справді довелося чекати протверезіння.