Спеллінги розмножуються

16.03.2007
Спеллінги розмножуються

Торі Спеллінг.

      Торі Спеллінг — зірка телесеріалу «Беверлі Хіллз» та ще кількох «мильних опер» авторства її знаменитого тата, покійного продюсера Аарона Спеллінга, стала мамою. Днями 33-річна актриса в одному з госпіталів Лос-Анджелеса народила свого первістка, ім'я якому — Лайям Аарон.

      А напередодні пологів Торі нарешті помирилася зі своєю матір'ю Кенді, з якою вже давно була у сварці (спершу мама й донька просто не розмовляли, а після смерті Аарона Спеллінга в червні минулого року взагалі припинили всілякі стосунки одна з одною). Щаслива Кенді, яка приміряє на себе роль бабусі також уперше, зізналася журналістам, що її «щастя й захоплення неможливо висловити словами». «А ще я неймовірно щаслива з того, що ми з Торі помирилися і тепер я сповна зможу відчути всі радощі спілкування з онуком», — тішилася пані Спеллінг.

      Звісно, тато новонародженого малюка, актор Дін Макдермотт, також підтримував дружину під час пологів. Для 40-річного Діна це другий син — від першого шлюбу він виховує восьмирічного Джека. Із Торі Макдермотт познайомився влітку 2005 року в Канаді на зйомках телесеріалу, а в травні 2006-го вони одружилися. Дехто спершу натякав, що Діна привабила не лише Торі, а й гроші та слава її батька. Однак Макдермотт, схоже, спростував ці чутки. Адже після смерті Аарона Спеллінга Торі опинилася в дуже скрутній фінансовій ситуації: дівчина звикла жити на широку ногу, а татусь залишив їй у спадок всього лише 800 тисяч доларів (статки покійного налічували сотні мільйонів). Та Дін не лише не покинув дружину, а навпаки, підбадьорював її, як міг.

      Тепер пара вирішила особливо не сподіватися на свої акторські таланти й обзавестися додатковим джерелом прибутку: подружжя Макдермоттів відкрило неподалік Лос-Анджелеса невеличкий готель «Мімі ля рю».