Не їж стероїди — за грати потрапиш

15.03.2007
Не їж стероїди — за грати потрапиш

Сильвестр Сталлоне.

      Коли місяць тому Сильвестра Сталлоне затримали в аеропорту Сіднея митники, актор, який приїхав до Австралії представляти свій новий фільм «Рокі Бальбоа», навряд чи уявляв собі, наскільки це серйозно. Тоді через дві години «шмону» Слая відпустили, однак позавчора сіднейський суд висунув кінозірці офіційне звинувачення в порушенні митного законодавства і незаконному провезенні на Зелений континент партії заборонених анаболічних стероїдів.

      Справа в тому, що ввозити такі гормональні препарати на територію Австралії суворо заборонено. А Сталлоне цілком міг цього й не знати, адже анаболіки він возить із собою частенько. Очевидно, у 60-річному віці старому бодібілдеру без них складно підтримувати звичну форму. Тепер акторові загрожує штраф від 86 тисяч доларів або ув'язнення строком до п'яти років. Становище Слая ускладнює те, що вже через три дні після інциденту в аеропорту австралійські правоохоронці прийшли з обшуком у готельний номер «контрабандиста», де знайшли ще одну партію заборонених препаратів. Тоді Сталлоне попросили виїхати з країни одразу після презентації фільму.

            На суд актор приїхати не зміг, позаяк саме зараз знімається у Таїланді. Як повідомив його адвокат, Сталлоне сподівається розв'язати цю проблему «мирним», договірним шляхом. Наступне судове засідання призначене на 24 квітня.