Євангелістів побільшає

15.03.2007
Євангелістів побільшає

Лiнда Євангелiста.

      Топ-модель Лінда Євангеліста, схоже, вирішила повторити подвиг своєї колеги по подіуму Хайді Клум та поп-зірки Брітні Спірз. Йдеться про подвиг материнський: як відомо, і Хайді, й Брітні примудрялися завагітніти буквально через місяць-два після народження попередньої дитини. Лінда, щоправда, до рекорду не дотягує: свого первістка вона народила у жовтні минулого року. А тепер ось, як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», завагітніла вдруге.

      До речі, хто є батьком її сина Августіна Джеймса, манекенниця не зізнається й досі. А от питання щодо батьківства майбутнього маляти навряд чи виникнуть, адже Лінда вже понад півроку зустрічається iз засновником знаменитої мережі «Хард-рок кафе» 60-річним мільярдером Пітером Мортоном.

      Оскільки у травні Євангелісті виповниться 42, не дивно, що вона поспішає народити знову. Адже колись супермодель мріяла про велику сім'ю із багатьма дітьми, та коли нарешті завагітніла у 1999 році від свого тодішнього бойфренда, голкіпера футбольної збірної Франції Фаб'єна Бартеза, трапилося лихо. Дитина народилася мертвою на шостому місяці вагітності Лінда дуже важко переживала цей випадок аж до самого народження Августіна Джеймса.