Жениха хотіла?

14.03.2007
Жениха хотіла?

Голлівудська мексиканка народить уже цього року.

      У Голлівуд зачастили лелеки: як стало відомо днями, ще одна знаменита пара чекає на поповнення. Дарма дехто критикував мексиканську красуню Салму Хайєк за те, що на церемонію оголошення номінантів на премію «Оскар» вона одягла досить коротку, але безформну сукню «дзвіночком». Виявляється, в актриси були причини не підкреслювати талію: 40-річна кінозірка чекає дитину.

      І це ще не всі радісні новини від Салми. Адже вона, дізнавшись про вагітність, ще й заручилася. Нареченим талановитої знаменитості став 44-річний бізнесмен Франсуа-Анрі Піно, з яким Хайєк зустрічається вже майже рік.

      Для Франсуа світ шоу-бізнесу не такий уже й незнайомий — раніше він зустрічався з «оскароносною» Ніколь Кідман. А ще до того був одружений і має від першого шлюбу двох дітей.

      Однак Салмі не доведеться турбуватися за те, що на виховання третього нащадка у татуся забракне грошей. Далебі, Піно — виконавчий директор та один із власників сімейної компанії PPR, яка виробляє предмети розкошів. Зокрема, під такими відомими брендами, як Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen і Stella McCartney. Салма, звісно, й сама не бідна — все ж таки має мільйонні гонорари, однак поряд із багатством майбутнього чоловіка її статки просто жалюгідні. Франсуа-Анрі — спадкоємець власності вартістю щонайменше 7 мільярдів (!) доларів.