Індійський хепі-енд

07.03.2007
Індійський хепі-енд

Елізабет Герлі одружується двічі.

      Нарешті здійснилася мрія Елізабет Герлі: 41-річна модель, актриса і дизайнерка вийшла заміж. Для британської красуні це справді неабияка подія, адже надягти на палець свого бойфренда обручку вона хотіла так, що аж пищала. Ще б пак, адже індієць Арун Найяр — справжнісінький мільйонер, а Ліз давно пора заміж. Спершу сердешна витримала 12 років із нерішучим Х'ю Грантом, який уперто не вів її під вінець, та ще й зрадив із повією. Після того розриву Ліз закрутила роман із багатим продюсером Стівеном Бінгом і навіть народила від нього сина, а безсовісний татусь заявив, що й дитина не його, і взагалі, Герлі, мовляв, хотіла бути самотньою матір'ю, от хай і виховує малого самотужки. Не дивно, що після таких «обломів» Елізабет вчепилася мертвою хваткою в Найяра. Та й тут її спіткала невдача — індус виявився одруженим!

      Розлучити Аруна з дружиною, а потім іще й переконати, що йому конче треба одружитися знову, коштувало Ліз чимало нервових клітин. Але, зрештою, цього разу вона таки добилася свого: минулої п'ятниці міс Герлі стала місіс Найяр. Як повідомляє британська преса, вінчання відбулося у старовинному замку на заході Об'єднаного Королівства за присутності лише двох свідків і священика (молодята хотіли зберегти церемонію в таємниці).

      А вже в суботу в замку Садлі в Уїкомбі відбулося бучне святкування. На урочистості прибули знаменитий музикант Елтон Джон зі своїм чоловіком Джевідом Фернішем, італійський кутюр'є Валентино, принц Греції Павлос, Кейт Мосс, Вікторія Бекхем і ще чимало іменитих гостей. До слова, був і Х'ю Грант, якого спершу «забули» запросити, але після того, як він поскаржився пресі, Ліз прислала «колишньому» персональне запрошення. «Дружками» нареченої були топ-моделі Елль Макферсон, Єва Герцигова та Ясмін Лі Бон, а чотирирічний син Деміан підтримував мамі фату (наречена була в ексклюзивній сукні від Versace).

      Як підрахувала газета «Дейлі міррор», довгоочікувана подія обійшлася молодятам щонайменше у 4 мільйони доларів. Однак на цьому витрати наречених не вичерпаються: через кілька днів церемонію і, звісно, гулянку повторять на батьківщині нареченого, в Індії. Цього разу Ліз одягне розкішне весільне шовкове сарі вартістю майже 8 тисяч доларів, яке спеціально для цієї нагоди пошив відомий індійський дизайнер Тарун Таліані.