Благородні чоловіки для депресивної жінки

06.03.2007
Благородні чоловіки для депресивної жінки

Колишня поп-принцеса таки лягла у клініку.

      Лиса й нещасна Брітні Спірз зараз потребує підтримки, як ніколи. Колишня поп-зірка щиро намагається виборсатися з алкогольної залежності й таки лягла в реабілітаційну клініку — вже втретє за останні два тижні. І поки що тримається, не втікає, як у двох попередніх випадках.

      Після того, як Бріт несподівано поголила собі голову, в неї було кілька нападів гострого відчаю. Як стверджують друзі знаменитості, вона навіть намагалася накласти на себе руки...

      На щастя, нічого з того не вийшло, і тепер Спірз слухняно виконує рекомендації лікарів. Ті вважають, що проблема пацієнтки полягає не в залежності від алкоголю, а в післяпологовій депресії. Нагадаємо, у вересні минулого року співачка народила другого сина, тоді як першому на той час не виповнилося ще й року. Не дивно, що на психіку 25-річної матері, якій стрімко довелося подорослішати й закинути сцену, таке навантаження вплинуло не найкращим чином. А розлучення з чоловіком тільки поглибило депресiю. До того ж Бріт боїться втратити дітей, яких після її епатажної поведінки суд може залишити батькові, Кевіну Федерлайну.

      Однак Кевін поводиться вельми благородно. Днями він відвідав колишню дружину в клініці й морально її підтримав, навіть більше — заявив, що в них із Брітні все ще може налагодитися. Слова підтримки пролунали і з вуст колишнього бойфренда поп-принцеси Джастіна Тімберлейка — той, щоправда, звернувся до Брітні через пресу.

      Якщо Спірз витримає і знову не втече з клініки, пройшовши повний 30-денний курс реабілітації, медики обіцяють повернути їй душевний спокій. Сама ж Брітні каже, що, окрім підтримки екс-чоловіків, їй дуже допомагає книжка актриси Брук Шилдс «Іде дощ», у якій зірка «Блакитної лагуни» і «Шаленої Сьюзен» описує, як поборола післяпологову депресію.