Ой ти, жадана наречена...

06.03.2007
Ой ти, жадана наречена...

Така вона, Кімберлі Стюарт — наречена номер один.

      Якими критеріями керуються укладачі рейтингів найжаданіших женихів, збагнути нескладно. Очевидно, що чоловік має бути неодруженим, багатим та/або знаменитим. Чоловікам же, які визначають перелік найбільш жаданих наречених, значно складніше. Адже вони, бідолахи, розриваються між власними бажаннями: дівчина повинна бути й на лице вродлива, й фігуру мати бездоганну, і славою не обділена, ну й, безперечно, з неабияким приданим. І як визначити, яка наречена в цьому сенсі привабливіша: неоковирна донька мільярдера чи незаможна королева краси?

      Словом, не позаздриш респондентам, які відповідали на опитування чоловічого журналу FHM для визначення щорічного рейтингу омріяних дівчат на виданні. Розгубилися вони не на жарт, тож результат виявився дещо несподіваним навіть для редакції видання.

      Перше місце у списку посіла 27-річна донька рок-музиканта Рода Стюарта — Кімберлі. Звісно, завдяки татовій славі грошей світській левиці не бракує, однак поведінкою Кім мало нагадує ідеальну наречену. Навіть сам Род недавно звинуватив непутящу доньку в алкоголізмі — так дівчина «дістала» його постійними запоями й скандальними витівками. Через такий спосіб життя Кімберлі й виглядати останнім часом стала значно гірше.

      Натомість «лауреатка» з другого місця Кармен Електра — красуня хоч куди. Актриса й улюблена модель чоловічих журналів мала всі шанси здобути першість, адже ні вроди, ні грошей, ні слави їй не бракує. Але, мабуть, ще не всі чоловіки в курсі, що Кармен тепер незаміжня (адже з чоловіком Електра розлучилася відносно недавно). А по-друге, на її «бали» дещо вплинула «Золота малина». Цю принизливу премію 2006 року зірка отримала одразу за два фільми — «Кінопобачення» та «Дуже страшне кіно-4».

      На третьому місці опинилася британська принцеса Беатріс, улюблена онука королеви Єлизавети II. Дівчина справді симпатична, та ще й королівського походження. Щоправда, з капіталами їй пощастило значно менше, ніж, скажімо, кінозірці Скарлетт Йоханссон, яка посіла п'яте місце, найоплачуванішій із юних зірок Голлівуду Ліндсей Лохан (шосте місце) і тим більше скандальній спадкоємиці готельної імперії Періс Хілтон, яка розташувалася на восьмій сходинці. Але й чоловіки, схоже, мріють про принцесу не менше, ніж дівчата — про принца на білому коні...

          Що ж до інших фігуранток рейтингу, то до нього, зокрема, також потрапили колишня модель, а тепер співачка Сара Хардінг (4), тенісистка Марія Шарапова (7), актриса Кейра Найтлі (10), Нікі Хілтон (12), топ-модель Жизель Бюндхен (15), доньки президента США Дженна та Барбара Буш (17—18), поголена й депресивна Брітні Спірз (19) та худюща кокаїністка Кейт Мосс (20).