Джолі, колега Кіссінджера

28.02.2007
Джолі, колега Кіссінджера

Анджеліна Джолі.

      Mабуть, більшості людей (чоловіків — так точно) при згадці про Анджеліну Джолі спадає на думку передусім одна асоціація: красуня. Однак уже після цієї першої згадки одразу приходить інша: Джолі — це та зірка, яка їздить по найбідніших країнах світу і всиновлює тамтешніх сиріт. Причому зупинятися на досягнутому в цій галузі актриса не збирається і днями додала до «звання» посла доброї волі ООН ще одну «посаду». Анджеліну обрали членом впливової американської Ради з міжнародних відносин.

      До цієї структури входять такі відомі діячі, як колишній та нинішня держсекретарі США Генрі Кіссінджер і Кондоліза Райс, колишній керівник Федерального резерву США Алан Грінспен та багато інших не менш шанованих людей. 31-річна кінозірка потрапила у таке поважне товариство завдяки своїй активній участі у програмах допомоги бідним і біженцям.

      А незабаром Анджеліна разом зі своїм чоловіком Бредом Піттом планує всиновити ще одного іноземного малюка. Нагадаємо, наразі знаменита пара виховує рідну 9-місячну доньку Шило Нувель і двох прийомних дітей: 5-річного камбоджійця Меддокса та 2-річну ефіопку Захару. А скоро до цього веселого товариства може приєднатися ще й маленький в'єтнамець.

      За інформацією видання US Weekly, Бред і Анджеліна звернулися до американської влади з проханням видати їм документи на в'їзд і проживання у Сполучених Штатах хлопчика з дитячого будинку Там Бін, що у місті Хошимін. У В'єтнамі закохані побували в листопаді минулого року — з'їздили туди на кілька днів із Індії, де перебували на зйомках, щоб відзначити День подяки. А вже на початку 2007-го Енджі знову відвідала В'єтнам — цього разу сама, як голова створеного нею фонду Maddox Jolie-Pitt Foundation. З часу створення фонд розширив свою діяльність і тепер орієнтований не лише на те, щоб допомагати Камбоджі. У В'єтнамі, наприклад, Джолі планує посприяти місцевим фермерам у вирощуванні і продажу бамбуку. За розрахунками фонду, в разі реалізації відповідної програми прибутки селян зростуть із 25 до 300 доларів на місяць.

      А поки благодійна робота Анджеліни аж кипить, її врода зазнає відчутних втрат. Актриса не перестає худнути й уже важить менше 49 кілограмів при зрості 172 см. Джолі й рада б набрати трохи ваги, але після смерті матері їй шматок у горло не лізе...