Схудла, заробила — можна й заміж

22.02.2007
Схудла, заробила — можна й заміж

Ліз Герлі стане на шлюбний рушник у березні.

      Саме того дня, коли Х'ю Грант — колишній хлопець Елізабет Герлі — знову залишився без пари, відома кіноакторка, модель і дизайнерка заявила, що в березні вийде заміж. Цього разу її весіллю з індійським мільярдером Аруном Найаром ніщо не має стати на заваді: попередні приготування відбулися, наречена вже кілька разів приміряла майбутню весільну сукню, список запрошених — складений... До речі, імені Гранта в ньому немає. Однак актор не засмучується й на Ліз не ображається: «Це мене зовсім не шокувало, — запевняє Х'ю в інтерв'ю журналу Hello!. — Зрештою, не так уже й багато людей запрошують на весілля своїх «колишніх». Тому топитися з горя я не збираюся».

      Окрім весільних приготувань, Герлі доводиться крутитися ще й «по роботі»: завершувати нову колекцію купальників своєї марки, брати участь у рекламних показах джинсів Jordache, виконувати обов'язки «обличчя» знаменитого бренду Monsoon. Нещодавно Ліз підписала з цією фірмою контракт на таку величезну суму, що вона, за чутками, з головою покриває всі витрати на розкішне весілля.

      Утім його, звісно, оплатить мільярдер-наречений, тому гонорар Герлі зможе повністю витратити на власні забаганки. Треба ж буде побалувати себе після жорсткої дієти, на якій Ліз сиділа, аби Monsoon не передумала робити її своїм «обличчям». Хоча, якщо чесно, куди там худнути — не зрозуміло, адже тендітна фігурка 41-річної вродливиці просто бездоганна.