Камерон рятує планету

21.02.2007
Камерон рятує планету

Камерон Дiаз.

      Після розриву із Джастіном Тімберлейком акторка Камерон Діаз недовго сумувала на самоті. Власне, геть не сумувала, оскільки на брак уваги красивих чоловіків ніколи не скаржилася. Одразу після того, як вони із Джастіном заявили, що розходяться, Камерон чкурнула на Гаваї, де дуже весело провела час із  одним з найпривабливіших парубків планети, восьмиразовим чемпіоном світу з серфінгу Келлі Слейтером. Звісно, парочка запевняє, що вони — лише друзі.

      А повернувшись із курорту, довгонога білявка одразу ж опинилася у компанії двох інших привабливих чоловіків: колишнього віце-президента Сполучених Штатів Альберта Гора та хіп-хопера Фаррела Уїльямса. Ця трійця вирішила спільно приєднатися до екологічної кампанії на захист навколишнього середовища.

      Ініціатива має на меті насамперед привернути увагу людства до всесвітнього потепління, яке останнім часом дедалі більше турбує вчених.  Як планується, в рамках цієї кампанії 7 липня відбудеться грандіозний концерт, який триватиме протягом 24 годин одночасно на всіх континентах. Наразі вже точно відомо, що дійство проходитиме у Шанхаї, Йоганнесбурзі, Сіднеї та Лондоні, також сцени будуть розташовані у Японії, Бразилії та Сполучених Штатах. Окрім найпопулярніших музикантів сучасності, зі сцени промовлятимуть зірки різних інших галузей, у тому числі й кіно, політики та спорту. Буде серед них і Камерон Діаз, яка дуже переймається екологічною ситуацією. «Це — єдина проблема в історії людства, яка справді торкається кожного з нас: наша планета у небезпеці. Але принаймні хтось намагається щось із цим зробити, і це вже добре!» — каже 34-річна актриса.