Голова — «під нуль». Життя — з нуля?

20.02.2007
Голова — «під нуль». Життя — з нуля?

      Молода самотня мати Брітні Спірз, схоже, геть «поїхала». Щойно її прихильники зраділи, що колишня поп-принцеса перестала напиватися по нічних клубах, як співачка викинула нового коника. За словами Естер Тоньйоцці — власниці салону-перукарні «Долина Сан-Фернандо», що в містечку Тарзана у Каліфорнії, Брітні зайшла до неї увечері минулої п'ятниці, коли салон уже зачинявся. Спірз з'явилася несподівано, без попереднього запису, і попросила... налисо поголити їй голову. Супроводжували Бріт двоє охоронців, а сама вона була в капюшоні — очевидно, щоб не світитися на вулиці.

      Здивована Естер спробувала відмовити зірку від такої радикальної зміни зачіски, однак Брітні була настроєна рішуче. А оскільки перукарка таки не захотіла різати волосся під корінь, заявила: «Тоді я зроблю це сама». І таки зробила: взяла в руки машинку й поголила свій череп «під нуль».

      Оскільки напередодні 25-річна дівуля потрапила до реабілітаційної клініки (простіше кажучи, витверезника), логічно було б припустити, що перед візитом до перукарні вона добряче напилася. Однак Естер Тоньйоцці в інтерв'ю журналу «Піпл» стверджує, що співачка була цілком твереза. Фотографам, які накинулися з камерами на таке диво, вона посміхнулася зовсім трохи.

      Вражена Естер не взяла із зірки жодного цента (хоча, за прайсом її салону, процедура гоління налисо коштує 20 доларів). Натомість перукарка заявила, що тепер запроваджує нову послугу — стрижку «під нуль» а ля Брітні. Коштуватиме це задоволення 200 доларів.

На прощання Естер запитала у Бріт, чи можна вважати її радикальний крок символом початку нового життя. «Щось таке», — відповіла Спірз.

      А вже наступного дня епатажна зірка показалася на публіці ще раз: в одному з лос-анджелеських салонів вона зробила собі татуювання на зап'ястку — зображення рожевих губ...