ХРОНІКА

17.02.2007
Легка атлетика

      Стрибун у висоту Юрій Кримаренко посів друге місце на турнірі в польському місті Бигдощ. Встановивши особистий рекорд (2,34 м), спортсмен із Бердичева пропустив уперед шведа Лінуса Тронблада. Скандинав узяв цю ж висоту з першої спроби, а Кримаренко — з третьої.

Біатлон

      На етапі Кубка Європи у чеському Новому Мєсті В'ячеслав Деркач слідом за спринтом виграв і гонку переслідування (12,5 км). Припустившись лише одного промаху на чотирьох вогневих рубежах, українець випередив другого призера, француза Абера, на 1 хв. 17 сек.

Теніс

      Донеччанка Ольга Савчук (153-тя у світовому рейтингу) в матчі другого кола на турнірі серії WTA в індійському Бангалорі переграла австралійку Алісу Молік (97) — 6:4, 4:6, 6:4.

Футбол

      Контрольні матчі. «Іллічівець» — «Вісла» (Пл, Польща) — 1:1 (Кулаков), «Валвейк» (Голландія) — «Металург» (Д) — 2:3 (Косирін, Бансе, Деметрадзе), «Бероє» (Болгарія) — «Зоря» — 1:1 (Каменюка), «Сталь» — «Левадія» (Естонія) — 0:1.

Бокс

      Чемпіон світу в суперважкій категорії за версією WBO американець Шеннон Бріггс змушений перенести захист свого титулу проти росіянина Султана Ібрагімова, намічений на 10 березня. Лікарі виявили у Бріггса особливу форму пневмонії, крім того, 35-річний боксер страждає на хронічну астму. Через це вийти на ринг американець зможе лише через три-чотири місяці.