Лео, ловець шахраїв

15.02.2007
Лео, ловець шахраїв

Леонардо Дi Капрiо.

      Очікуючи на свого першого «Оскара» (досі акторові не щастило, але цього разу він сподівається таки забрати «золотого чоловічка» за головну роль у фільмі «Кривавий діамант»), Леонардо Ді Капріо без роботи не сидить. Як повідомляє Lenta.ru, Лео активно готується до зйомок у новому фільмі, який, до того ж, cам продюсуватиме. Сценарій стрічки напише Шелдон Тернер за книгою журналіста Курта Ейхенвальда «Змова дурнів», права на екранізацію якої придбала кінокомпанія «Уорнер бразерз».

      А розповідатиметься у фільмі про одну з найгучніших справ останніх років — банкрутство величезної компанії «Енрон». Цей енергетичний монстр був сьомою за величиною компанією США, аж доки у 2001 році збанкрутував унаслідок тіньових оборудок свого керівництва. Через крах імперії «Енрон» без роботи залишилися понад 20 тисяч працівників у 40 країнах світу.

      За версією постановників майбутнього кіношедевра, саме герой Ді Капріо — співробітник компанії — виявить серйозні порушення у бухгалтерських документах «Енрона» і, зрештою, виведе шахраїв на чисту воду.