Міцний і... голий

15.02.2007
Міцний і... голий

      «Міцний горішок» Брюс Уїлліс вирішив довести, що у свої 50 він іще хлопець ого-го і здатен розбивати жіночі серця не менш успішно, ніж якихось 20 років тому. Мало того — Уїлліс переконаний, що тепер і його зовнішній вигляд, і його сексуальне життя значно досконаліші, ніж чверть століття тому. І щоб ніхто не сумнівався принаймні в першій частині цього твердження, актор охоче погодився на кілька вельми відвертих сцен у своєму новому фільмі, де йому доведеться повністю оголюватися перед мільйонами глядачів.

      Тож тепер Брюс посилено займається у тренажерному залі й сидить на дієті, аби вразити глядачок своїм мускулястим і струнким тілом.

      А фільм, у якому Уїлліс постане в костюмі Адама, — це, до речі, продовження легендарного «Міцного горішка». Як повідомляє Hollywoodrag. com, четверта серія бойовика має стати достойним продовженням кінорозповідей про пригоди мужнього поліцейського Джона Макклейна. Нагадаємо, вперше цей герой з'явився на екрані 18 років тому.

      Що цікаво: Люсі, доньку Брюсового героя, зіграє власна донька актора Румор, яка народилася того року, коли на екрани вийшов перший «Горішок». Румор чесно пройшла проби, виборовши право зіграти цю роль у таких зіркових конкуренток, як Джессіка Сімпсон та Періс Хілтон.