Учетверте — на сьоме небо

14.02.2007
Учетверте — на сьоме небо

Костнер — голлівудський мачо.

      52-річний Кевін Костнер останнім часом аж помолодшав, хоча й раніше на зовнішній вигляд не скаржився — недарма ж його вважають одним із найпривабливіших чоловіків Голлівуду. Власне, дивуватися не варто, адже два роки тому Костнер одружився з молодшою на 19 років красунею, а коли поруч молода жінка, то й чоловік мимоволі розквітає. Однак в актора є ще одна причина сяяти, наче нова копійка: виявляється, незабаром він знову стане татом.

      Про те, що вони чекають на свого первістка, подружжя Костнерів оголосило наприкінці минулого тижня. При цьому майбутній татусь зізнався, що почувається на сьомому небі від щастя. Хоча таке почуття Кевін переживатиме не вперше: у знаменитого «Охоронця» вже є троє дітей від першого шлюбу.

      Із 33-річною дизайнеркою сумочок Крістін Баумгартнер Костнер одружився у 2004-му після п'яти років романтичних стосунків. Власне, актор би й раніше надягнув коханій на палець обручку, однак ніяк не міг наважитися на другий шлюб. Річ у тім, що перший — із Сінді Сильва — тривав аж 18 років, і хоча подружжя розійшлося ще у 1994 році, Кевін вагався.

      Крістін виявилася жінкою мало того, що красивою, так ще й на диво мудрою і терплячою. Принаймні досі їхню з Костнером сім'ю не похитнули ні плітки про позашлюбну дитину актора, ні звинувачення в тому, що Кевін нібито намагався згвалтувати масажистку в шотландському готелі. Зрештою, жодна з цих чуток так і не підтвердилася.