Безапетитна наречена

14.02.2007
Безапетитна наречена

Анджеліна Джолі.

      Анджеліна Джолі важко переживає смерть своєї матері (як уже писала «УМ», Маршелін Бертран кілька тижнів тому померла від раку). Одна з найкрасивіших жінок світу була дуже близькою зі своєю мамою, яку вважала найкращою подругою. І незважаючи на те, що після страшного вироку лікарів Маршелін прожила ще майже сім років, її смерть стала для Енджі сильним ударом. Настільки, що рідні й близькі не на жарт побоюються за її власне здоров'я.

      Хоча Бред Пітт і підтримує подругу, як може, Джолі перебуває у депресивному стані. І, що особливо непокоїть Бреда, майже нічого не їсть. З огляду на те, що Анджеліна й без того має вельми поганий апетит (після народження їхньої з Піттом доньки молода мама так мало їла, що кілька разів непритомніла), така хвороблива «дієта» впливає на її організм дуже негативно. А «розклеюватися» Енджі ніколи, адже вона — мама трьох дітей. Нагадаємо, окрім рідної Шило Нувель, якій ще не виповнилося й року, Джолі виховує прийомних Меддокса і Захару.

      Добре, що поруч є Бред, який, коли перебуває вдома, а не десь на зйомках, в усьому допомагає коханій. І не виключено, що незабаром вони стануть уже офіційними чоловіком та дружиною. Анджеліна, щоправда, не надто рветься заміж і досі відмовлялася від честі стати місіс Пітт, пояснюючи це тим, що спільні діти поєднують їх із Бредом краще за будь-який штамп у паспорті. Однак Маршелін на смертному одрі взяла з доньки обіцянку, що вона обвінчається з батьком своєї дитини. Відмовити вмираючій матері Енджі не змогла.

      Про те, коли відбудеться весілля, пара наразі нічого не каже. Зрештою, нареченій спершу треба одужати й набратися сил, а тоді вже думати про пошуки весільної сукні.

      Одружуватися Бред із Анджеліною, швидше за все, будуть у Європі. Недарма ж днями закохані прикупили собі помешкання у Берліні. Чотирикімнатні апартаменти у будинку ХІХ сторіччя неподалік знаменитої площі Александрплац обійшлися зірковій парочці у 4 мільйони доларів.