«Пірати» замучили

13.02.2007
«Пірати» замучили

Кейра Найтлі.

            Кейра Найтлі стомилася. Що й не дивно, адже у свої неповні 22 роки британська актриса просто «на розхват» — її агенти буквально засипані пропозиціями ролей. Окрім того, тендітну дівчину вже замучили підозри в анорексії (хвороба, що характеризується категоричним запереченням їжі). І хоча Кейра всіх переконує, що насправді зовсім не прагне худнути і навіть навпаки, їсть часто й багато, жовта преса їй не вірить. Актриса навіть була змушена звернутися до суду, після того як одне видання звинуватило її в тому, що, маючи перед очима такий поганий приклад, «пересічні» дівчата гинуть від анорексії.

      Словом, усе це Кейру просто дістало, і зірка «Піратів Карибського моря» вирішила... піти з кінематографа. Не на завжди, а лише на деякий час. «Я дуже стомилася від безперервних зйомок, — зізнається Найтлі. — Коли я отримую пропозицію знятися у фільмі, то інстинктивно кажу «так», тому що іншої роботи можу й не отримати. А результаті виходить так, що протягом останніх п’яти років я знімалася фактично без вихідних, не кажучи вже про відпустку, тому просто фізично потребую відпочинку».

         За словами Кейри, «академвідпустка» триватиме недовго — щойно актриса відчує, що вже відпочила, як одразу повернеться на екран. А тим часом її прихильникам нудьгувати не доведеться: цього року в прокат виходить одразу три стрічки за її участю. Чергова серія «Піратів» в українському прокаті з'явиться 24 травня.