Занадто сексуальна чи просто талановита?

08.02.2007
Занадто сексуальна чи просто талановита?

Сієнна Міллер — виконавиця ролі подруги Енді Уорхола (Андрiя Ворголи).

      Колись британська актриса Сієнна Міллер скаржилася, що прискіплива увага папараці, які постійно обсмоктували роман бойфренда Сієнни Джуда Лоу з нянькою його власних дітей, допекла їй до кісток. Потім Міллер із Лоу таки розійшлися, і, здавалося б, білява кінозірка нарешті отримала нагоду перепочити. Однак насолоджувалася спокоєм вона недовго. Днями популярна акторка опинилася в центрі нового скандалу: її звинувачують у... надмірній реалістичності сексуальних сцен нового фільму.

      Стрічка «Фабрична дівчина» (Fabric Girl), у якій Сієнна грає разом із Хейденом Крістенсеном, заснована на реальних подіях. Прототипом героїні Міллер стала муза знаменитого художника українського походження Енді Уорхола, актриса Холлі Голайтлі — звичайна дівчина з міста Редкліф, котра підкорила Нью-Йорк. Переглянувши цю стрічку, критики вжахнулися й вимагають заборонити його для широкого перегляду. А все — через «відвертий секс». На думку експертів, постільна сцена за участi Сієнни і Крістенсена — зовсім не акторська гра, а реальний статевий акт. А чутки про те, що під час зйомок між акторами спалахнула пристрасть, нібито цей факт лише підтверджують.

      Коли Сієнна побачила у пресі відповідні статті, то вельми обурилася. Мовляв, ну як би вони з Хейденом могли займатися сексом перед камерою у присутності щонайменше п'ятьох членів знімальної групи?! А якщо справді вийшло аж так схоже на правду — то це, за словами речників кінозірки, свідчить лише про її непересічний акторський талант.

      Тим часом сексапільній актрисі доводиться відбиватися не лише від наїздів преси, а й від набридливих прихильників. Серед яких несподівано опинився один із найжаданіших парубків Голлівуду Джош Харнетт. Він, виявляється, вже кілька тижнів тому покинув свою подругу Скарлетт Йоханссон і не на жарт захопився Сієнною. Молодих людей часто бачать разом, але Міллер поки що не хоче виходити за рамки дружби.