«Бейбі Спайз» чекає дитину

01.02.2007
«Бейбі Спайз» чекає дитину

Емма Бантон задоволена. (Фото з сайту www.theplace.ru.)

      На відміну від багатьох своїх колег по зірковому цеху, колишня «спайс гьорл» Емма Бантон не змушувала «жовту» пресу гадати, вагітна вона чи ні, а одразу поділилася своєю радістю з усім світом. «Привітайте мене — я скоро стану мамою!» — оголосила 31-річна співачка минулої п'ятниці.

      А підстав для радості у колишньої «Бейбі Спайз» навіть більше, ніж здається. Річ у тім, що ще недавно медики сумнівалися, чи зможе Емма взагалі будь-коли пізнати радість материнства. Близько року тому їй зробили операцію з видалення злоякісних клітин у шийці матки, а згодом діагностували ендометріоз. Цей патологічний процес виявляють приблизно у 15 відсотків жінок, більшість із яких марно лікуються від безпліддя.

      «Щиро кажучи, я дуже мрію народити дитину, але з цим є деякі складнощі... Словом, наразі ми з Джейдом готуємося всиновити малюка», — казала Емма у грудні минулого року, незадовго до Різдва. І, мабуть, побажала собі «під ялинку» власне дитя... Тож можна собі уявити, скільки радощів принесла їй звістка про те, що прогнози лікарів виявилися хибними, і якщо все буде добре, наступний Новий рік їхня сім'я зустріне вже втрьох.

      27-річний учасник британської групи Damage Джейд Джонс, із яким Емма Бантон живе разом уже майже вісім років, також не тямиться від щастя, що стане батьком. Як повідомляється, нащадок Джонса і Бантон має з'явитися на світ улітку.