Людина-Павук розмістить душу у «всесвітньому павутинні»

31.01.2007
Людина-Павук розмістить душу у «всесвітньому павутинні»

      Тобі Магвайр вирішив продати свою душу. Не насправді, звісно — лише на екрані. Актор, найбільше відомий як Людина-Павук з однойменного фільму, придбав права на екранізацію історії такого собі Джеральда Фраллера — чоловіка, який прославився завдяки своєму сайту Winmysoul.com.

      На цій інтернет-сторінці 28-річний оригінал розмістив оголошення про те, що продає свою душу. Така ідея стукнула Фраллерові в голову після того, як він втратив роботу в одній з тайванських компаній. Відтоді «душепродавцю» надійшло понад 3,5 тисячі пропозицій, у тому числі — руки та серця. Кому саме пощастить — чи то купити його душу, чи то стати з ним на шлюбний рушник — Джеральд обіцяє оголосити до листопада цього року.

      До речі, Фраллер продає не лише безсмертну субстанцію, до якої завжди були охочими всілякі Мефістофелі, а й більш земні «матерії»: наприклад, авторське право на надпис на його могилі, право дати імена його майбутнім дітям тощо.

      Хтозна, чим ця епатажна, але по суті — не надто захоплива історія привабила Тобі Магвайра, але він загорівся ідеєю зіграти головну роль у майбутній стрічці про продавця власної душі. Наразі ж компанія Entertainment's Maguire, яка належить акторові, шукає сценаристів, які б написали хороший сценарій за мотивами біографії Джеральда Фраллера. Отже, виходу на екрани новітньої історії інтернетівського Фауста чекати ще довго. Але Магвайром його прихильники можуть помилуватися в кінотеатрах значно раніше: у травні в прокаті стартує прем'єра чергового, третього, фільму про пригоди Людини-Павука.