«Важка дитина» і дорослі чоловіки

31.01.2007
«Важка дитина» і дорослі чоловіки

      Дрю Беррімор опинилася на роздоріжжі. «Важка дитина» Голлівуду надто звикла до того, що поруч із нею є «постійний» чоловік, який і підтримає у важку хвилину, і закриє від прикрощів широкою спиною. Не кажучи вже про всі інші приємності, які забезпечує жінці наявність удома «свого» мужика (є кому цвяха забити, наприклад)...

      Протягом кількох років такою «широкою спиною» для 31-річної Дрю був 26-річний рокер Фабріціо Моретті. Зустрівши свого часу Моретті, Беррімор помітно «подорослішала», перестала епатувати публіку п'яними хуліганськими витівками й майже зникла зі скандальних колонок світської хроніки. А тепер, схоже, має всі шанси надолужити згаяне. Нагадаємо, що кілька тижнів тому Дрю з Фабріціо розійшлися (однією з причин розриву «обізнані джерела» вважають те, що хлопець дуже не любив голлівудських тусовок, куди його постійно тягнула Дрю). Актриса заявила, що і тепер саме час знайти собі зрілого й мудрого чоловіка.

      І шукає його кінозірка досить активно. Скажімо, на вечірці після вручення премій «Золотий глобус» Беррімор «підчепила» нині самотнього Брюса Уїлліса. Разом вони напилися по зав'язку текіли й на очах у всіх палко цілувалися.

      Але 52-річний «міцний горішок», очевидно, все ж видався актрисі трохи застарим, тому вона накинула оком на 46-річного Х'ю Гранта. Разом із Х'ю вони рекламують свій новий спільний фільм «Слова і музика», де зіграли закохану пару. І хоча в реальному житті їхні стосунки поки що лише дружні, Дрю, як видно, не проти закрутити з британським красунчиком роман. І всім розповідає про те, яким чуйним до неї був Грант під час зйомок, як вони мило разом теревенили в його трейлері тощо.

         От тільки навряд чи з цих загравань у панночки щось вийде. Надто вже Х'ю нерішучий і «гальмований», тому для того, щоб спонукати його до якихось серйозних дій, треба ну дуже постаратися. А Дрю не з тих, хто довго б'ється над важким завданням...