Топ-модель і футболіст

27.01.2007
Топ-модель і футболіст

Жизель Бюндхен.

      Коли голлівудський красунчик Леонардо Ді Капріо і найкраща бразильська топ-модель Жизель Бюндхен жили разом, для всіх було очевидно, що закоханий у цій парочці саме Лео. А Жизель хоч і дозволяла йому себе любити, але постійно поривалася розійтися й навіть кілька разів кидала актора. Здавалося б, після їхнього остаточного розриву Ді Капріо довго не зможе залікувати рану в серці, тоді як манекенниця без проблем знайде собі нову пасію. Однак насправді все вийшло навпаки: невдовзі після того, як вони із Жизель у 2005 році оголосили про завершення романтичних стосунків, Лео закрутив романчик з ізраїльською моделлю Бар Рафаелі. Бразилійка ж донедавна залишалася без пари. Доти, доки ближче не познайомилася з відомим гравцем американського футболу Томом Брейді.

      До квотербека клубу «Нью-Iнгленд петріотс», якого не раз визнавали найціннішим гравцем Національної футбольної ліги, Жизель небайдужа вже давно. Кілька місяців тому вона зізналася, що любить дивитися матчі за участю Тома, бо «він такий класний». Однак при цьому, перелякавшись, що люди «щось не те подумають», запевнила: «Том, звісно, просто суперовий хлопець, але якщо в нього є дівчина — він для мене все одно що гей. На світі надто багато чоловіків, аби зв'язуватися з тим, у кого вже є пара. Життя надто коротке».

      Очевидно, дівчини у Брейді, який рік тому розійшовся з актрисою Бріджит Мойнехен, таки не виявилося, або ж він її покинув. Бо за кілька днів до католицького Різдва  Жизель із Томом почали зустрічатися, пише всезнаючий американський таблоїд «Піпл». Від самої парочки жодних офіційних коментарів iз цього приводу поки що не надходило. Однак з огляду на те, що сеньйориту Бюндхен уже не раз бачили біля роздягальнi «Патріотів», де вона чекала на Тома, підстави для таких чуток, очевидно, є. Щоправда, раніше у футболіста було не надто багато часу для зустрічей, тому бачилися вони з Жизель нечасто. Тепер, коли клуб Брейді вилетів із розіграшу Суперболу, побаченням 29-річного футболіста із 26-річною моделькою ніщо не стане на заваді.