Так не діставайся ж ти нікому!

24.01.2007
Так не діставайся ж ти нікому!

Хіларі Дафф тепер у безпеці.

      Улюблениця тінейджерів, кінозірка й популярна співачка Хіларі Дафф нарешті може зітхнути спокійно: принаймні в найближчі чотири місяці, а як пощастить, то ще й у наступні п'ять років фанатичний залицяльник Максим Мясковський більше їй не докучатиме. А свого часу Максим зіпсував гарненькій актрисі чимало нервових клітин. Одного чудового дня в листопаді минулого року поліція повідомила актрисі, що заарештувала її потенційного... вбивцю.

      Максим, власне, здався фактично сам, хоча й мимоволі. З необережності хлопець вибовкав приватному детективу, якого найняла Хіларі (дівчині здалося, що за нею хтось стежить), що планує вбити американську актрису на одній зі світських вечірок. Хлопця, звісно, одразу ж заарештували.

      Як з'ясувалося, 18-річний Макс переїхав з Росії до США винятково з метою познайомитися і зав'язати романтичні стосунки з Хіларі Дафф. У зірку молодіжних телесеріалів (зокрема, «Ліззі Магуайєр»), фільмів «Матеріалістки», «Історія Попелюшки», «Ідеальний чоловік» та інших молодіжних комедій росіянин був закоханий давно. Тому кожного, хто стане на його шляху до мети, Мясковський планував убивати. А на той випадок, якщо стосунки з Хіларі не залагодяться, порішити й себе. Проте коли росіянину вдалося майже впритул наблизитися до свого кумира, Максим виявив, що у Хіларі давно є хлопець, 27-річний фронтмен рок-гурту Good Charlotte Джоул Мадден, із яким кінозірка живе душа в душу й навіть планує одружитися. Тоді в мізках одержимого пристрастю до актриси і поп-зірки юнака щось перемкнуло, і первісний план змінився.

      На щастя, все обійшлося. Минулої суботи суд Лос-Анджелеса засудив 18-річного емігранта з Росії до чотирьох місяців ув'язнення, після чого Максиму належить пройти ще п'ятирічний випробувальний термін. Як зазначив суддя Томас Соколов (теж російського походження), Мясковському протягом цього випробувального терміну буде заборонено наближатися до Хіларі.

             Хлопець свою провину повністю визнав і жодних апеляцій подавати не збирається.