Жінки в «лимоннику»

23.01.2007
Жінки в «лимоннику»

Телеведуча Опра Уїнфрі заробила вже 1,5 млрд. доларів.

      Щирість і природне, не награне співчуття до героїв своїх ток-шоу — ось ті складові, які зробили американську телезірку Опру Уїнфрі такою популярною й улюбленою. А ще — багатою. Адже, як свідчать результати рейтингу найбагатших жінок шоу-бізнесу, оприлюдненого журналом «Форбс», за цим показником Опра залишається недосяжною: її статки оцінюються вже у півтора мільярда доларів. До слова, «найдорожчою» телеведучою Уїнфрі стабільно залишається ще з 1987 року.

      На другому місці опинилася британська письменниця, «мама» Гаррі Поттера Джоан Роулінг. Зважаючи на те, що свої мільйони вона почала заробляти значно пізніше від Опри, темпи збагачення Джоан теж вражають: за даними «Форбса», вона має вже цілий мільярд у доларовому еквіваленті.

      Бізнес-леді, письменниця й телеведуча Марта Стюарт зі своїми 600 мільйонами «зелених» посідає третє місце. За межами «призової трійки» опинилися співачки Мадонна, Селін Діон, Мерайя Кері та Джанет Джексон, у кишенях яких налічується від 150 до 325 мільйонів доларів. На восьмому місці — голлівудська «кралечка» Джулія Робертс зі 140 «лимонами». Замикають десятку найзаможніших паній шоу-бізнесу дві Дженніфер, Лопес і Аністон.

      Наймолодшими багатійками у рейтингу «Форбса» є 20-річні близнята Мері-Кейт та Ешлі Олсен, які посідають 11-ту позицію. Лише після них опинилася Брітні Спірз. Також до двадцятки увійшли Сандра Буллок, Камерон Діаз, Жизель Бюндхен, Ніколь Кідман, Крістіна Агілера та Рене Зеллвегер.