З коханим і в курені — Рай

23.01.2007
З коханим і в курені — Рай

Айшварія Рай.

      Одна з найпрекрасніших жінок світу, модель і актриса Айшварія Рай розбила серця мільйонів чоловіків: кілька днів тому індійська вродливиця заручилася зі своїм колегою, провідним актором «Боллівуду» Абхішеком Баччаном. Церемонія заручин пройшла в будинку Айшварії в Бомбеї й поклала край усім чуткам про стосунки Рай із Баччаном. Дуже вже багато про них пліткували — індійські репортери буквально назирці ходили за парочкою, намагаючись вивідати, чи виходять стосунки двох кінозірок за межі робочих.

      «Ми щасливі і закохані», — лаконічно прокоментувала актриса урочисту подію. А на запитання, чи призначено вже дату весілля, коротко відповіла: «Ні».

      Батьки ж наречених, присутні на церемонії (без батьків у таких справах в Індії ніяк — вони обов'язково повинні дати згоду на шлюб доньки чи сина), узагалі не хотіли розмовляти з журналістами, натякаючи на те, що стосунки їхніх дітей — особиста справа родини.

      «Айшварія — це вибір мого сина. А отже, і наш із його матір'ю теж. Ця дівчина — проста, щира і «домашня», поважає традиції. Її внутрішня краса набагато більша, ніж те, що ви бачите зовні. Я щасливий, що Абхішек обрав саме її», — тільки й сказав пан Амітабх Баччан. До слова, свого часу батько нареченого Рай теж був знаменитим «боллівудським» актором.