Брітні «зав'яже», а в Кевіна — проблеми

20.01.2007
Брітні «зав'яже», а в Кевіна — проблеми

Походеньки перед об'єктивами фотографів без трусів Брітні Спірз пояснила психологічною травмою після розлучення.

      Останніми днями Брітні Спірз значно менше часу проводить у компанії подруги Періс Хілтон, яка, подейкують, і розбестила Бріт, — загітувала ходити в коротеньких спідницях без трусів, аж до ранку по нічних клубах пити багато алкоголю тощо. Однак радіти, мабуть, рано — поп-зірочка ігнорує подругу не через те, що вирішила взятися за розум, а тому, що завела нового бойфренда.

      25-річний Айзек Коен дуже активно упадає за Брітні. Тепер, відповідно, п'яні походеньки молодої мами (нагадаємо, першому сину Бріт, Шону Престону, лише півтора року, а Джеймсові Джейдану не виповнилося й чотирьох місяців) відбуваються переважно в компанії Айзека. Треба віддати хлопцеві належне — він усіляко намагається захистити подругу від допитливих папараці. Був би Коен поруч кілька тижнів тому, не облетіли б знімки «безтрусної» Брітні весь світ...

      До слова, напередодні Нового року Спірз на своєму сайті пояснила непристойну поведінку тим, що просто «захотіла розслабитися» після розлучення з чоловіком. А з 1 січня людство, мовляв, побачить «нову Брітні» — скромну й цнотливу. Поки що нічого такого не видно, але не виключено, що принаймні напиватися Бріт найближчим часом перестане. Адже в пресі вже з'явилися чутки про те, що колишня поп-принцеса... знову вагітна!

      Це, звісно, лише припущення. Грунтується воно переважно на тому, що останнім часом Брітні погано почувається (ще б пак, стільки пити!) і намагається скоротити споживання алкоголю (ну звісно, якщо їй постійно зле). А ще один із друзів співачки знову помітив у її очах «особливий блиск», який нібито супроводжував обидві попередні вагітності Спірз.

      Однак це все вилами по воді писано, адже сама зірка про свій «цікавий стан» жодним словом поки що не обмовилася. Зрештою, їй би хоч із наявними дітьми розібратися, адже за такий спосіб життя в суворій Америці можуть і материнських прав позбавити, залишивши дітей батькові.

      Хоча це таки навряд, адже тато малих синів Брітні також має зараз проблеми. Колишній танцівник Кевін Федерлайн так зманіжився, живучи на кошти дружини-мільйонерки, що після розриву одразу заліз у борги. Оскільки йти на роботу Кевінові не хочеться, а економити він геть не звик, хлопець вирішив покращити своє матеріальне становище, повернувши до магазинів... одяг, який йому купувала Брітні.

      Як повідомляє агенція Intermedia, Федерлайн порився в шафі і знайшов новісінького, ще з етикатками, одягу на 15 тисяч доларів. Однак у лос-анджелеському магазині, де ці шмотки були придбані, прийняти назад їх не захотіли. Довелося Кевінові, аби якось звести кінці з кінцями, брати в банку кредит.