Превентивні заходи

20.01.2007
Превентивні заходи

      З Нового року — нове життя. Так, здається, вирішило чимало зірок, яким уже набридло бути поганими хлопчиками й дівчатками. От тільки одні свої зміни гучно заанонсували, але насправді нічого у своєму житті змінювати не збираються, тоді як інші, навпаки, піару на бажанні виправитися не робили, хоча реально намагаються покінчити з поганими звичками. Так, як улюблениця американських підлітків Ліндсей Лохан. Ще недавно вона разом із Брітні Спірз та Періс Хілтон «зажигала» в нічних клубах Лос-Анджелеса, а 17 січня вже лягла в реабілітаційну клініку — на лікування від алкогольної залежності.

      «Я прийняла превентивне рішення потурбуватися про своє здоров'я. Мені буде дуже приємно, якщо ви мене підтримаєте і поважатимете моє особисте життя», — йдеться у заяві, яку прес-служба акторки розповсюдила вже після того, як Ліндсей прийняли в медичний центр Wonder-land, де лікуються від алкоголізму найві-доміші голлівудські знаменитості.

      Хоча про яку «превентивність» може йтися, якщо у свої 20 років зірка з фільму «Шалена п'ятниця» вже давно встигла добряче зіпсувати собі здоров'я, й без того послаблене астмою. Але, звісно, краще пізно, ніж ніколи.

Ліндсей Лохан виправиться.