20.01.2007
Гуд:мов: «Монопол:я»,

      Вихід цього альбому музикант анонсував ще у вересні-жовтні. Це друга платівка у дискографії Гуд:мова, дебютний альбом екс-гітариста гурту «Океан Ельзи» вийшов у 2004 році. До «Монопол:ї» увійдуть 12 треків, серед яких — «Сумую» — її можна почути на радіостанціях, та «Печери Нью-Йорка», яку Павло написав після відвідин «великого яблука» наприкінці листопада. Він побував на бої Кличко—Брокс, де Володимир відстояв пояс чемпіона світу, в музеях сучасного мистецтва, яких у Нью-Йорку чимало, та купив екзотичний інструмент.

      25 січня у Гуд:мова запланований сольний виступ у московському клубі «16 тонн».

«Сплiн»: «Роздвоєння особистотi»

      Реліз платівки «Роздвоєння особистості» запланований на 7 лютого. Зважаючи на таку «шизофренічну» назву, серед 17 композицій в альбом укомплектували різні настрої: від меланхолійних і до мажорних. «Кожна пісня — це картинка з реального життя, це ті настрої, які я переживав протягом двох останніх років, коли були написані всі пісні, що ввійшли до «Роздвоєння особистості», — розповів лідер гурту Олександр Васильєв.

      Останній альбом гурту — «Реверсивна хроніка подій» — вийшов у 2004 роцi. А протягом осені 2005 до кінця минулого року «Сплін» записували нову платівку. У цей період групу залишив басист Стас Березовський, який грав у колективі з 1995 року. А наприкінці грудня «Спліни» дали два акустичних концерти в Лондоні, де хлопці також зустрілися з російською діаспорою та відомим музичним критиком Сєвою Новгородцевим.

      Концертна презентація платівки у Росії ознаменується виступом у московських «Лужниках» 23 лютого. У рідному Санкт-Петербурзі гурт виступить 3 березня. Українські меломани вже мали можливість познайомитися з кліпом на пісню «Скажи, що я її люблю», яка стала другим синглом альбому.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 181