«Шикарна перчинка» в Місті ангелів

19.01.2007
«Шикарна перчинка» в Місті ангелів

      Не встигло сімейство Бекхемів перебратися з Іспанії до Америки, а на Вікторію вже посипалися пропозиції роботи: колишню «спайс гьорл» умовляють знятися у фотосесії для журналу «Плейбой». Однак поки що Віці не до того — вона страшенно заклопотана. Адже до того часу, коли вони переїдуть до Лос-Анджелеса всім сімейством, місіс Бекхем повинна там усе облаштувати.  Насамперед — знайти великий, красивий і зручний будинок: достатньо шикарний як для їхнього з Девідом зіркового статусу й достатньо просторий для того, аби там могли вільно бавитися троє малих Бекхеменят — Бруклін, Ромео та Круз. Станом на середу Вікторія оглянула вже 35 (!) будинків вартістю від 10 до 20 мільйонів доларів кожен, однак остаточного вибору не зробила.

      Сам Девід, який не зажадав продовжувати контракт із мадридським «Реалом» (де, до слова, отримував найбільшу в футбольному світі зарплату), до США приїде у травні — грати за свою нову команду, «Лос-Анджелес гелаксі».

      Вікторія ж прилетіла до Америки ще тиждень тому. Героїня світської хроніки не приховує, що вони з чоловіком просто в захваті від перспективи жити в Місті ангелів. Що, власне, й не дивно, адже в Іспанії британська парочка завжди почувалася чужою. Особливо Віка: мови не знає, шанувальників її «перченого» таланту там мало, та й узагалі... Недарма ж місіс Бекхем значно більше часу проводила в рідній Британії, ніж разом із чоловіком у Мадриді. Тому переїзд до Лос-Анджелеса для жіночки став справжнім щастям. Адже там не лише розмовляють англійською, а й живуть найвідоміші зірки світу! Достойна компанія для амбіційного подружжя.

      Щойно Вікторія прибула до Штатів, як до неї звернувся 80-річний власник «Плейбоя» Х'ю Хефнер. «Шикарна Спайс» (нагадаємо, саме таке прізвисько — Posh Spice — Віка мала в найпопулярнішій дівчачій групі Європи. — Авт.) просто зобов'язана знятися у нас!» — заявила одна з трьох постійних супутниць Хефнера, телезірка Бріджит Марквардт. — У «Плейбоя» на неї великі плани».

      Сама пані Бекхем згоди на відверті зйомки (інших у цьому журналі просто не буває) не давала, але навряд чи впиратиметься. Адже для неї цей досвід не новий — свого часу Віка вже знімалася оголеною, маючи з одягу лише туфлі, та й ті в руках. До того ж 31-річна мати трьох дітей має бездоганну фігуру, яку не соромно й показати.