І ще одна четвірка!

18.01.2007
І ще одна четвірка!

44-річна Демі Мур вагітна четвертою дитиною.

      Не так давно голлівудська зірка Демі Мур відсвяткувала своє 44-річчя, а цими днями радісно повідомила, що... вагітна четвертою дитиною.

      «Якби зо два роки тому хтось сказав мені, що невдовзі я вийду заміж за хлопця, молодшого аж на 15 років, і чекатиму народження ще одного власного малюка, я б покрутила пальцем біля скроні: ну що за маячня! А тепер я бачу, що це доля. Це щасливий випадок для нас обох», — каже акторка журналістам, маючи на увазі свої стосунки з Ештоном Кетчером.

      Дитина справді від нього — 29-річного пацана, який на кіноекрані крутить голови переважно тінейджеркам. Натомість у Демі вже є троє дітей від шлюбу з іншим актором — «міцним горішком» Брюсом Уїллісом (18-річна Румер, 15-річна Скаут і 12-річна Таллула). Але Демі й зараз почуває себе в чудовій формі, тож погодилася навіть позувати оголеною для журналу Vanity Fair. І це буде не перший раз, коли вагітна Мур фотографуватиметься у стилі «ню»: у 1991 році вона вже знімалася для часопису, перебуваючи на сьомому місяці. До речі, тоді Демі стала першою зі знаменитостей, хто відважився на такий «мистецький акт».

      В інтерв'ю журналу Vanity Fair акторка зізналася, що вони з Ештоном обмірковували можливість завести дитину ще одразу після одруження, а уторився цей мезальянс, нагадаємо, у вересні 2005 року. «Коли ти виховала вже трьох дітей, то відчуваєш силу підняти на ноги ще хоч дюжину», — каже Демі журналістам. Й інтригуюче додає: «Яка різниця — чотири, п'ять...»