Кайлі знов «на лікарняному»

17.01.2007
Кайлі знов «на лікарняному»

Кайлі Міноуг.

      Не встигли шанувальники австралійської поп-діви Кайлі Міноуг натішитися з того, що їхня улюблениця вилікувалася від раку молочної залози й повернулася на сцену, як співачка знову змушена скасовувати концерти через хворобу. Щоправда, порівняно з попереднім, нинішній привід просто сміховинний — банальна застуда. Але ж відомо, що в людей, які лікувалися від раку й перенесли хіміотерапію, імунітет слабкий. Тому підстави для хвилювання все ж є.

      Як повідомляє британська преса, цього разу не пощастило меломанам Манчестера: саме в цьому місті Кайлі скасувала концерти свого турне Showgirl Homecoming Tour, призначені на 15 й 16 січня. Не виключено, Міноуг буде змушена відмовитися ще й від виступів, запланованих на 18—19-те. Нездужання зірка відчула минулої суботи просто під час шоу: після годинного виступу вона була змушена перервати концерт (другий із шести запланованих) і звернутися по допомогу до лікарів. Ті діагностували у Кайлі гостру респіраторну вірусну інфекцію й наполягли, аби співачка скасувала наступні виступи.

      Оскільки легковажити своїм тендітним здоров'ям Кайлі в жодному разі не можна, вона послухалася медиків. Однак пообіцяла, що обов'язково відпрацює пропущені виступи згодом. Більше того, відчуваючи провину перед прихильниками, які півтора року терпляче чекали, поки зірка оклигає від важкої хвороби й повернеться до перерваного туру, Кайлі пообіцяла, що по-новій дасть іще й той концерт, який недоспівала в суботу. Адже насправді вона мала виступати значно довше, ніж годину.