Небезпечна дружба

16.01.2007
Небезпечна дружба

Акторка Еван Рейчел Вуд — причина розриву Мериліна Менсона з дружиною.

      Коли розлучається подружжя, люди зазвичай говорять: «Шукайте жінку». Однак бувають такі випадки, коли про адюльтер чоловіка як причину розірвання шлюбу думаєш в останню чергу. Як, наприклад, після заяви стриптизерки Діти фон Тіз про те, що вона кидає скандально-епатажного рокера Мериліна Менсона. З огляду на зовнішність співака (уночі побачиш — все життя жахи снитимуться) та його унісексуальний імідж, щодо причин розриву було багато припущень: Діта вирішила, що досить терпіти цього страхолюда; Діта вже досягла того, чого хотіла, піднявшись завдяки цьому шлюбу на вищу сходинку кар'єрної драбини тощо. А насправді з'ясувалося, що потвора шоу-бізнесу таки закрутила романчик з іншою жінкою!

      Новою подругою 38-річного Менсона стала зовсім не одіозна, а дуже навіть мила, на 19 років молодша за нього актриса Еван Рейчел Вуд, зірка фільмів «Практична магія», «Маленькі секрети», «Тринадцять». Якщо вірити офіційному сайту Менсона, з цією улюбленицею тінейджерів співак познайомився досить давно: рокер запропонував Еван знятися в його фільмі жахів «Фантасмагорія: видіння Льюїса Керролла».

      Еван позувала для Мериліна як модель (рокер захоплюється аквареллю), супроводжувала його на кількох корпоративних вечірках, склала компанію на святкуванні Хелловіну... А завершилося все розлученням музиканта із дружиною, з якою він заледве встиг прожити у шлюбі дванадцять місяців. Яка це все-таки небезпечна річ – дружба 38-річного чоловіка з 19-річною дівчиною...