Розрив без болю

16.01.2007
Розрив без болю

Камерон Діаз.

      Kінець чергової голлівудської історії кохання: Камерон Діаз, найкраща актриса року за результатами «народної» премії  People's Choice Awards, розійшлася з поп-зіркою Джастіном Тімберлейком. Власне, чутки про те, що у парочки, яка зустрічається з 2003 року, не все гаразд, з'являлися й раніше. По-перше, батьки Джастіна були зовсім не в захваті від того, що їхній син до безтями закоханий у жінку, старшу за нього на дев'ять років. По-друге, щось у їхніх із Тімберлейком стосунках завжди трохи бентежило й Камерон — недарма ж вона категорично не погоджувалася офіційно вийти за нього заміж, хоча бойфренд на цьому наполягав уже з першого року їхнього спільного життя. Зрештою, ще влітку минулого року сам Джастін при людях назвав Діаз «приставучою» і заявив, що він — вільний чоловік. Однак і після того пара заперечувала чутки про розрив, запевняючи, що «в усіх бувають непорозуміння».

      І ось минулого четверга в усіх домислах iз цього приводу було поставлено крапку: 25-річний Тімберлейк і 34-річна Діаз розповсюдили офіційне повідомлення про те, що розходяться: «Ми завжди воліли не коментувати свої стосунки, однак тепер, з поваги до того часу, який ми провели разом, ми відчуваємо за потрібне це зробити — тим паче з огляду на численні плітки й спекуляції у пресі на цій темі. Повідомляємо: так, наші романтичні стосунки завершилися. Однак ми залишаємося щирими друзями й надалі ставимося одне до одного з великою любов'ю і повагою».

      До речі, Тімберлейкові — колишньому бойфренду Брітні Спірз — уже приписують аж надто палку симпатію до кінозірки Скарлетт Йоханссон, яка знімалася у його кліпі на пісню What Goes Around. Однак у Скарлетт, на відміну від Джастіна, наразі з романтичними стосунками все гаразд — актриса живе зі своїм колегою Джошем Гарнеттом, і розходитися вони нібито не збираються.

 

ДО РЕЧІ

      Американська преса повідомила про ще один розрив: 31-річна актриса Дрю Беррімор, яка, до слова, є близькою подругою Камерон Діаз, розійшлася зі своїм 26-річним бойфрендом, ударником групи Strokes Фабріцціо Моретті. Вони зустрічалися понад п'ять років.