Тюнінг для Пам

12.01.2007
Тюнінг для Пам

Одна з найпристойніших фотографій Памели зі свіженького «Плейбоя».

      Аби продемонструвати свою чудову форму, акторка й модель Памела Андерсон з'явилася на обкладинці нового (січневого) випуску журналу «Плейбой». Шанувальники зірки в захваті: у свої 39 років Пам виглядає ще крутіше, аніж у 21, коли знялася для «Плейбоя» вперше.

      Цікаво, що для цієї відвертої фотосесії з Памелою працював той самий фотограф, що й 18 років тому, — такою була умова моделі. На 15 знімках Андерсон із задоволенням демонструє суперплаский живіт і ребра «а ля батарея», які, слід відзначити, вельми дисонують із важким силіконовим бюстом.

      А щодо інших новин із життя «рятувальниці Малібу», то вона розлучається з другим чоловіком — Кідом Роком — і заявляє на сторінках власного інтернет-щоденника, що наразі не знайшла нового кохання. «Рок-зірка Чак Зіто, з яким я була останнім часом, — лише добрий товариш для мене. Він охороняв мене в останній місяць такого важкого року», — пише Памела.

      А ще вона бере участь у популярному в Америці телешоу Unique Whips. За його умовами, різні зірки мають зробити цікавий тюнінг своїх авто. Пам вирішила покращити свій причіп-трейлер. У списку побажань акторки — дзеркальна стеля, білі хутряні килими, кругле пружне ліжко і жердина для стриптизу. Як зізналася Андерсон в інтерв'ю газеті «Нью-Йорк пост», заняття стрип-пластикою допомагають їй зберегти ідеальну фігуру.