Фідель — позаду Джей Ло

11.01.2007
Фідель — позаду Джей Ло

Дженніфер Лопес.

      «Дівчина, що сама себе зробила», — це про Дженніфер Лопес. Звичайна латиноамериканка, донька бідних вихідців із Пуерто-Ріко, якій вдалося не лише вижити у Сполучених Штатах, де латиноамериканців не надто полюбляють, а й стати зіркою, мільйонеркою, зрештою, однією з найвідоміших і найжаданіших жінок світу. Актриса, співачка і просто красуня Джей Ло знову очолила список уродженців Латинської Америки, які мають найбільший вплив на США. Окрім того, згідно з рейтингом впливового журналу «Форбс», Дженніфер Лопес — найбагатша латиноамериканська зірка Голлівуду.

      «Бути взірцем для наслідування — це велике досягнення», — відповідає на це пані Лопес. До слова, після неї в переліку найвпливовіших «латиносів» ідуть президент Венесуели Уго Чавес та кубинський лідер Фідель Кастро. Що ж до політиків латиноамериканського походження, які є громадянами Сполучених Штатів, то серед них найвпливовішим названо генерального прокурора США Альберто Гонсалеса.

      Що ж до «культурного десанту», то з представників шоу-бізнесу, окрім Джей Ло, до рейтингу потрапили естрадні зірки Шакіра, Карлос Сантана, Хуліо Іглесіас, Рікі Мартін, актори Антоніо Бандерас, Єва Лонгорія, Салма Хайєк, а також режисер Гонсалес Іньярріту (його фільм «Вавилон», за оцінками критиків, цього року має неабиякі шанси здобути «Оскар»).