Мерилін мінус АфроДіта

10.01.2007
Мерилін мінус АфроДіта

Діта фон Тіз.

      Король і королева епатажу не довго прожили під одним дахом. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», днями відома модель, танцівниця і стриптизерка Діта фон Тіз подала на розлучення зі скандальним рок-музикантом Мериліном Менсоном. Наразі невідомо, чи претендує 33-річна зірка «бурлеск-еротики» на якусь частину чималого статку чоловіка.

      Шлюб Брайана Уорнера та Хізер Світ (такі справжні імена чоловіка й жінки) проіснував лише трохи більше року. Одружилися вони в грудні 2005-го, причому, всупереч сподіванням, весілля в старовинному ірландському замку обійшлося без усіляких «прибабахів». І для Діти, і для Мериліна з його іміджем «унісекс» це був перший шлюб.

      Як видно, Діта фон Тіз через «труп» Менсона робить черговий крок до вершин шоу-бізнесу. Ця дівуля, що починала звичайною стриптизеркою, яких тисячі, примудрилася сформувати навколо себе цілий мистецький напрям та стиль поведінки. Порцелянова шкіра, вишуканість, пір'я, корсети — завдяки цьому вже не юну Діту помітив видавець «Плейбоя» Х'ю Хефнер. Десять сторінок для відвертої фотосесії в образі жагучої брюнетки — і Діта фон Тіз, яка взяла таке псевдо на честь кінозірки 1920-х років Діти Парло, стає повноцінною моделлю. Демонструвати свій одяг на подіумах їй довіряють найвідоміші кутюр'є.

      «Мій одяг — моя голизна» — під таким девізом фон Тіз дає купу інтерв'ю. Підтримуючи свій імідж, Діта й надалі виступає з легким вишуканим стриптизом (тепер один її номер коштує 25 тисяч доларів). Приміром, минулого року вона розважала глядачів виставки еротичної продукції в Лондоні — плавала у величезному келиху з шампанським. Заїжджала навіть до Москви — на презентацію помади Viva Glam фірми МАС, рекламним «обличчям» якої Діта працює (до речі, частина з цих продаж іде у фонд боротьби зі СНІДом). Так що в її шоу-бізнесі все розраховано чітко, і шлюб за розрахунком та розрив із похмурим «готом» Менсоном — лише один етап на шляху...