Втеча до дружини — не втеча

05.01.2007
Втеча до дружини — не втеча

Ніколь Кідман.

      «Гвалт! Утік! Зрадив!», ледве що не «побив і вбився» — так напалася преса на бідолашного Кіта Урбана — відомого в Австралії кантрі-співака і чоловіка «оскароносної» кінозірки Ніколь Кідман. А все через те, що журналісти рознюхали, ніби Кіт утік із реабілітаційної клініки у США, де лікується від алкоголізму. Перцю до й без того гострої новини додала модель Аманда Уайатт, яка напередодні Нового року «зізналася» «по секрету всьому світу», що Урбан зраджував із нею Ніколь — уже тоді, коли був заручений.

      Однак остання «новина», судячи з усього, особливого болю Кідман не завдала. Бодай тому, що дружина в побрехеньки довгоногої білявки не повірила. А може, повірила, але вирішила, що Кіт міг зрадити її лише в такому п'яному угарі, що з нього і взяти нічого. Що ж до «втечі» з лікарні, то музикант, як з'ясувалося, й справді накивав п'ятами. Щоправда... тимчасово і з дозволу лікарів. Кіта відпустили на такі собі різдвяні канікули — провести свята разом із коханою, в колі сім'ї у рідному Сіднеї. До речі, це перший приїзд Кіта на батьківщину відтоді, як у червні вони з Ніколь одружилися в капличці неподалік Сіднейської затоки. Звісно, Урбан заприсягнувся, що алкоголю й краплі до рота не візьме.

      Кращого подарунка на свята, ніж приїзд чоловіка, для Ніколь, схоже, годі було й вигадати — кінозірка від щастя аж сяяла. І хоча щаслива пара, охоче позуючи фотографам, категорично відмовилася спілкуватися з журналістами, офіційний представник Кіта Урбана заявив, що одразу після свят його «підопічний» повернеться до клініки, аби продовжувати курс лікування.