«Положення» зірки

04.01.2007
«Положення» зірки

«Кралечка» вдруге стане мамою влітку.

      Схоже, найвідомішій «кралечці» Голлівуду сподобалося бути мамою. Народивши у листопаді 2004 року близнят Фіннеуса і Хейзел, кінозірка Джулія Робертс одразу заявила, що кидає кіно щонайменше на кілька років, аби присвятити всю себе сім'ї — малятам і чоловікові. Прихильники Джулії за свою улюбленицю пораділи й терпляче чекали, поки вона «вийде з декрету». Однак скидається на те, що чекати їм доведеться ще довго. Адже Джулія, виявляється, знову вагітна!

      Як повідомляє телеканал Sky News, 31 грудня представниця актриси підтвердила, що 39-річна місіс Модер чекає дитину. Маленький братик або сестричка Фінна та Хейзел має з'явитися на світ улітку 2007 року. Від додаткових коментарів Джулія та її чоловік, оператор Денні Модер, поки що утримуються. Воно й не дивно, адже попередня вагітність і особливо пологи актриси проходили дуже важко і з ускладненнями.

 А для шанувальників донедавна найбільш оплачуваної у світі актриси є ще одна чудова новина: незважаючи на своє «цікаве положення», вона таки збирається повернутися на знімальний майданчик уже найближчим часом. Кілька тижнів тому Робертс-Модер повідомила, що зніматиметься у фільмі за бестселером Лоллі Уїнстон «Щастя продається окремо» (Happiness Sold Separately). Зйомки вже розпочалися, і для Джулії цей фільм стане першим після перерви, пов'язаної з народженням близнят.