«Піратcькi грiхи» на вершині

28.12.2006
«Піратcькi грiхи» на вершині

Джессіка Альба — «бронзова призерка» рейтингу кіноакторів.

      Найяскравішою кінозіркою року, що минає, був Джонні Депп. Саме таким є результат рейтингу, опублікованого найбільш авторитетним інтернет-порталом, присвяченим кіно — Imdb.com. Список «зірок №1» цей кінематографічний ресурс укладає щороку, керуючись насамперед власними даними — як часто користувачі інтернету шукали на сайті інформацію про ту чи іншу знаменитість.

      Джонні Депп у цьому «змаганні» перемагає вже втретє поспіль. Насамперед, звісно, завдяки «Піратам Карибського моря» (нагадаємо, цього року вийшла друга частина фільму — «Скриня мерця»). Втім популярність ця цілком заслужена, адже Джонні таки й справді чудовий актор.

      Натомість Анджеліна Джолі, яка посіла друге місце в рейтингу, перебуває на піку популярності не так завдяки своїм акторським талантам, як завдяки зовнішнім даним і, звісно, безперервному піару — благодійній діяльності, всиновленню дітей, роману з Бредом Піттом, народженню рідної доньки тощо. Дивно, що при такому бурхливому графіку Енджі цього року встигла ще й у кіно знятися — у фільмі «Неправдива спокуса».

      Почесна третя сходинка в переліку найяскравіших зірок-2006 дісталася красуні Джессіці Альбі, яка відома передусім стрічкою «Місто гріхів», а також бездоганною фігурою. А на четвертому місці, трохи не дотягнувши до своєї коханої Джолі, розташувався Бред Пітт (його, між іншим, номіновано на премію «Золотий глобус» за найкращу чоловічу роль у фільмі «Вавилон»).

      Інші учасники першої десятки розташувалися в такому порядку: Скарлетт Йоханссон, Кейра Найтлі, Ліндсей Лохан, Том Круз, Періс Хілтон і Наталi Портман. Також до «топ-25» найпопулярніших акторів року ввійшли Дженніфер Аністон, Кейт Бекінсейл, Джек Гілленхаал, Орландо Блум, Том Хенкс, Деніел Редкліфф, Брюс Уїлліс, Різ Уїзерспун і Кірстен Данст.